• 任运生牧师

圣经优美经句集锦 (一)


1. “你们要尝尝主恩的滋味,便知道他是美善。投靠他的人有福了。” (诗34:8)

Taste and see that the LORD is good; blessed is the man who takes refuge in him.

2. “因 为 尊 重 我 的 , 我 必 重 看 他 。 藐 视 我 的 , 他 必 被 轻 视 。” (撒上2:30)

Those who honor me I will honor, but those who despise me will be disdained.


3. “我 从 前 风 闻 有 你 , 现 在 亲 眼 看 见 你 。因 此 我 厌 恶 自 己 ,在 尘 土 和 炉 灰 中 懊 悔 。” (伯42:5-6)

My ears had heard of you but now my eyes have seen you. Therefore I despise myself and repent in dust and ashes.


4. “耶 和 华 是 我 的 牧 者 。 我 必 不 至 缺 乏 。他 使 我 躺 卧 在 青 草 地 上 , 领 我 在 可 安 歇 的 水 边 。他使我的灵魂苏醒,为自己的名引导我走义路。我虽然行过死荫的幽谷,也不怕遭害。因为你与我同在。你的杖,你的竿,都安慰我。在我敌人面前,你为我摆设筵席。你用油膏了我的头,使我的福杯满溢。我一生一世必有恩惠慈爱随着我。我且要住在耶和华的殿中,直到永远。” (诗23:1-6)

The LORD is my shepherd, I shall not be in want. He makes me lie down in green pastures, he leads me beside quiet waters, he restores my soul. He guides me in paths of righteousness for his name's sake. Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me; your rod and your staff, they comfort me. You prepare a table before me in the presence of my enemies. You anoint my head with oil; my cup overflows. Surely goodness and love will follow me all the days of my life, and I will dwell in the house of the LORD forever.


5. “不 要 为 作 恶 的 , 心 怀 不 平 , 也 不 要 向 那 行 不 义 的 , 生 出 嫉 妒 。” (诗37:1)

Do not fret because of evil men or be envious of those who do wrong.


6. “我 们 一 生 的 年 日 是 七 十 岁 。 若 是 强 壮 可 到 八 十 岁 。 但 其 中 所 矜 夸 的 , 不 过 是 劳 苦 愁 烦 。 转 眼 成 空 , 我 们 便 如 飞 而 去 。” (诗90:10)

The length of our days is seventy years--or eighty, if we have the strength; yet their span is but trouble and sorrow, for they quickly pass, and we fly away.

7. “你 要 保 守 你 心 胜 过 保 守 一 切 。因 为 一 生 的 果 效 , 是 由 心 发 出 。” (箴4:23)

Above all else, guard your heart, for it is the wellspring of life.

8. 你要专心仰赖耶和华,不可倚靠自己的聪明。在你一切所行的事上,都要认定他,他必指引你的路。(箴3:5-6)

Trust in the LORD with all your heart and lean not on your own understanding; in all your ways acknowledge him, and he will make your paths straight.


9. “敬 畏 耶 和 华 , 是 智 慧 的 开 端 。 认 识 至 圣 者 , 便 是 聪 明 。” (箴9:10)

The fear of the LORD is the beginning of wisdom, and knowledge of the Holy One is understanding.

10 “但 那 等 候 耶 和 华 的 , 必 从 新 得 力 , 他 们 必 如 鹰 展 翅 上 腾 , 他 们 奔 跑 却 不 困 倦 , 行 走 却 不 疲 乏 。” (赛40:31)

But those who hope in the LORD will renew their strength. They will soar on wings like eagles; they will run and not grow weary, they will walk and not be faint.

11. “那 知 他 为 我 们 的 过 犯 受 害 , 为 我 们 的 罪 孽 压 伤 。 因 他 受 的 刑 罚 我 们 得 平 安 。 因 他 受 的 鞭 伤 我 们 得 医 治 。” (赛53:5)

But he was pierced for our transgressions, he was crushed for our iniquities; the punishment that brought us peace was upon him, and by his wounds we are healed.

12. “耶 和 华 如 此 说 , 智 慧 人 不 要 因 他 的 智 慧 夸 口 , 勇 士 不 要 因 他 的 勇 力 夸 口 , 财 主 不 要 因 他 的 财 物 夸 口 。夸 口 的 却 因 他 有 聪 明 , 认 识 我 是 耶 和 华 , 又 知 道 我 喜 悦 在 世 上 施 行 慈 爱 , 公 平 , 和 公 义 , 以 此 夸 口 。 这 是 耶 和 华 说 的 。” (耶9:23-24)

This is what the LORD says: "Let not the wise man boast of his wisdom or the strong man boast of his strength or the rich man boast of his riches, but let him who boasts boast about this: that he understands and knows me, that I am the LORD, who exercises kindness, justice and righteousness on earth, for in these I delight," declares the LORD.

13. “人 饥 饿 非 因 无 饼 , 乾 渴 非 因 无 水 , 乃 因 不 听 耶 和 华 的 话 。” (摩8:11)

The days are coming," declares the Sovereign LORD, "when I will send a famine through the land--not a famine of food or a thirst for water, but a famine of hearing the words of the LORD.

14. “凡 劳 苦 担 重 担 的 人 , 可 以 到 我 这 里 来 , 我 就 使 你 们 得 安 息 。” (太11:28)

Come to me, all you who are weary and burdened, and I will give you rest.


15. “人 子 来 , 为 要 寻 找 拯 救 失 丧 的 人 。” (路19:10)

For the Son of Man came to seek and to save what was lost.


16. “神 爱 世 人 , 甚 至 将 他 的 独 生 子 赐 给 他 们 , 叫 一 切 信 他 的 , 不 至 灭 亡 , 反 得 永 生 。” (约3:16)

For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life.


17. “我 信 神 , 他 怎 样 对 我 说 , 事 情 也 要 怎 样 成 就 。” (徒27:25)

I have faith in God that it will happen just as he told me.


18. “因 为 罪 的 工 价 乃 是 死, 惟 有 神 的 恩 赐 , 在 我 们 的 主 基 督 耶 稣 里 乃 是 永 生 。” (罗6:23)

For the wages of sin is death, but the gift of God is eternal life in Christ Jesus our Lord.

19. “爱 是 恒 久 忍 耐 , 又 有 恩 慈; 爱 是 不 嫉 妒 , 爱 是 不 自 夸 , 不 张 狂 , 不 作 害 羞 的 事; 不 求 自 己 的 益 处, 不 轻 易 发 怒, 不 计 算 人 的 恶 , 不 喜 欢 不 义, 只 喜 欢 真 理; 凡 事 包 容, 凡 事 相 信 , 凡 事 盼 望 , 凡 事 忍 耐, 爱 是 永 不 止 息 。” (林前13:4-8)

Love is patient, love is kind. It does not envy, it does not boast, it is not proud. It is not rude, it is not self-seeking, it is not easily angered, it keeps no record of wrongs. Love does not delight in evil but rejoices with the truth. It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres. Love never fails.


20. “圣 灵 所 结 的 果 子 , 就 是 仁 爱 , 喜 乐 , 和 平 , 忍 耐 , 恩 慈 , 良 善 , 信 实 ,温 柔 , 节 制 。 这 样 的 事 , 没 有 律 法 禁 止 。” (加5:22-23)

But the fruit of the Spirit is love, joy, peace, patience, kindness, goodness, faithfulness, gentleness and self-control. Against such things there is no law.


21. “我 知 道 怎 样 处 卑 贱 , 也 知 道 怎 样 处 丰 富 , 或 饱 足 , 或 饥 饿 , 或 有 馀 , 或 缺 乏 , 随 事 随 在 , 我 都 得 了 秘 诀 。我 靠 着 那 加 给 我 力 量 的 , 凡 事 都 能 作 。” (腓4:12-13)

I know what it is to be in need, and I know what it is to have plenty. I have learned the secret of being content in any and every situation, whether well fed or hungry, whether living in plenty or in want. I can do everything through him who gives me strength.


22. “信 就 是 所 望 之 事 的 实 底 , 是 未 见 之 事 的 确 据 。” (来11:1)

Now faith is being sure of what we hope for and certain of what we do not see.

23. “所以弟兄们,我以神的慈悲劝你们,将身体献上,当作活祭,是圣洁的,是神所喜悦的。你们如此事奉,乃是理所当然的。不要效法这个世界。只要心意更新而变化,叫你们察验何为神的善良,纯全可喜悦的旨意。” (罗12:1-2)

Therefore, I urge you, brothers, in view of God's mercy, to offer your bodies as living sacrifices, holy and pleasing to God--this is your spiritual act of worship. Do not conform any longer to the pattern of this world, but be transformed by the renewing of your mind. Then you will be able to test and approve what God's will is--his good, pleasing and perfect will.


24. “所以你们要去,使万民作我的门徒,奉父子圣灵的名,给他们施洗。凡我所吩咐你们的,都教训他们遵守,我就常与你们同在,直到世界的末了。” (太28:19-20)


Therefore go and make disciples of all nations, baptizing them in the name of the Father and of the Son and of the Holy Spirit, and teaching them to obey everything I have commanded you. And surely I am with you always, to the very end of the age.


25. “我 是 阿 拉 法 , 我 是 俄 梅 戛 , 我 是 首 先 的 , 我 是 末 后 的 , 我 是 初 , 我 是 终 。” (启22:13)

I am the Alpha and the Omega, the First and the Last, the Beginning and the End.

最新文章

查看全部

圣经优美经句集锦 (六)

1. 因为世人都犯了罪,亏缺了 神的荣耀,如今却蒙 神的恩典,因基督耶稣的救赎,就白白的称义。(罗3:23,24) For all have sinned and fall short of the glory of God, and are justified freely by his grace through the redemption that came by Christ Jesus

圣经优美经句集锦 (五)

1. 我今日呼天唤地向你作见证,我将生死、祸福陈明在你面前,所以你要拣选生命,使你和你的后裔都得存活;且爱耶和华你的 神,听从他的话,专靠他,因为他是你的生命,你的日子长久也在乎他。这样,你就可以在耶和华向你列祖亚伯拉罕、以撒、雅各起誓应许所赐的地上居住。(申30:19-20) This day I call heaven and earth as witnesses against you th

圣经优美经句集锦 (四)

1. 至于我和我家,我们必定事奉耶和华。(书24:15) As for me and my household, we will serve the LORD. 2. 耶和华喜悦燔祭和平安祭,岂如喜悦人听从他的话呢?听命胜于献祭。顺从胜于公羊的脂油。(撒上15:22) "Does the LORD delight in burnt offerings and sacrifices as much

关于我们

2003年,一群来自母会海华郡中华圣经教会(CBCHC)的基督徒领受神的异象,有感于巴尔的摩地区众多华人同胞的福音需要,于同年9月租用 Shelbourne Baptist Church 的场地开始聚会,并成立巴郡中华圣经教会 (CBCBC)。教会于2017年9月搬至新租用的Holy Nativity Lutheran Church,主要服事来自世界各地的华人移民,周边学校的华人学生学者,在美国出生的亚洲人, 及跨文化和美国的家庭。我们除了主日中文崇拜,还办有成人主日学以及针对学前班和学龄班的主日学,同时提供婴儿照看。

​联系方式

任运生牧师            

电话:443-839-7615

邮箱:yren001@hotmail.com

​微信:yren0011

 

林锦源(Aaron)长老

电话:410-660-8569

邹静长老

​电话:443-636-7472

订阅教会周报
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon

© 2019 by CBCBC.